Understøtter flere prisbillige batchterminaler, bl.a. Cipherlab 8000 og Intermec CK1. Mulighed for at få tilpasset til eksisterende terminaler.
Kan benytte både Intermec og Zebra printere. Disse printere fåes i flere modeller. Vi anbefaler altid "Thermo-Transfer" for bedste resultat på labels.
Mulighed for understøttelse af PocketPC baserede terminaler. Understøtter de fleste kendte modeller.
Kontakt@Conventory.dk   |  Conventory.dk © 2006
Let registreringen, brug håndterminaler
Conventory understøtter en stor mængde af udstyr både inden for label printere såvel som for håndterminalerne. Programmet understøtter produkter bl.a fra Intermec, Symbol, Zebra, Datalogics og Cipherlab.

Ved at scanne stregkoden på lokalet og bagefter på inventaret, sikres du en fejlfri og hurtig arbejdsgang. Håndterminalen eliminere risikoen for fejltastninger og øger hastigheden på registreringerne mangefold.

Fremtidssikring

For at fremtidssikre kunden anbefaler vi generelt kun usb og ethernet udstyr. Dette gælder både terminaler og printere. Således er vores standard kit inden for både printere og terminaler opbygget omkring usb standarden.
Systemet kan benytte en af tre standard størrelse labels. Dette giver mulighed for at vælge den størrelse labels som passer bedst til jeres udstyr.
      Hvis du ønsker mere information